Honningkage

Til dejen

21/2 dl honning
250 g farin
150 g smør
100 g mandler hakket meget fint
400 g hvedemel
1/4 tsk. stødt kanel
1/4 tsk. stødt nellike
1/4 tsk. stødt kardemomme
4 tsk. stødt ingefær
2 tsk. fintrevet citronskal
2 æg
1 tsk. natron
2 spsk vand
mel til bordet

Til glasuren

200 g flormelis
2 spsk citronsaft
en lille smule vand

Honingkager

Så dan gør du
tænd ovnen på 180 grader (varmluftovn 155 grader). varm honning, farin og smør i en gryde ved lav varme. rør indtil sukkeret er opløst. tag gryden af varmen hæld indholdet op i en skål og lad den køle af. kom de finthakkede mandler mel krydderier revet citronskal og æg i skålen og ror godt. kom så natron og vand i og ælt dejen  godt igennem indtil den er skinnende og ikke klistrer til skålen. kom  ledt mere mel i hvis dejen er for klistret. rul dejen ud med en kageruller på et bord du har drysset med mel. dejen skal være 4-5 mm dem forsigtigt over på en smurt bageplade og over på en smurt bageplade og over på en bagerist og lad dem køle af. bland flormelis citronsaft og vand til en ikke for tynd glasur kom den i en sprøjtepose eller er blevet et lillebitte hul. pynt kaninerne med glasuren og lad den tørre.

 

Wir beauftragen fr resume help ihren auftrag ausschlielich ghostwriter, welche ber das gefragte fachwissen im akademischen bereich verfgen ghostwriting.

Fødselsdagsboller

Sådan her

25 g gær
1/4 liter mælk
450 g mel
1/2 tsk sukker
1/2 tsk salt
1 tsk kardemomme
125 g blødt smør
1/2 æg

1 æg til pensling

Boller

Fremgangsmåde
rør gæren ud  i mælken. margarinen smeltes og  afkøles de øvrige ingredienser hæve 20 min efter næve 15 min pensles med æg bages v. 200 ca. 15 min

Research studies have demonstrated that infants as early as – months of age resume have the beginnings of useful knowledge.